Het Regionaal Welzijnsoverleg informeert hulpverleners en beleidsverantwoordelijken uit de welzijns- en gezondheidssector over actuele initiatieven en evoluties in het regionale welzijnslandschap.

 

We doen dit via verschillende kanalen:

  • de info- en ontmoetingsmoment: Welzijn @ Meetjesland
  • de sociale kaart
  • de nieuwsrubriek op onze website
  • een digitale nieuwsbrief
  • ad hoc infomomenten

Met deze informatieverspreiding willen we een aanzet geven tot gerichte doorverwijzing, samenwerking en zorgafstemming.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u (één van) deze kanalen wenst te gebruiken om actueel nieuws over uw organisatie of sector voor te stellen!


Info- en ontmoetingsmomenten: Welzijn @ Meetjesland

Driemaandelijks organiseert het Regionaal Welzijnsoverleg Meetjesland een info- en ontmoetingsmoment voor welzijnswerkers. Op dit forum wordt telkens een actueel aanbod van een welzijnsorganisatie of -sector voorgesteld. De focus ligt daarbij op praktijkgerichte info.

 


De Sociale Kaart

Algemene info en contactgegevens van alle welzijnsdiensten kunt u hier terugvinden: www.desocialekaart.be

Indien u informatie over uw organisatie wenst toe te voegen of te wijzigen kunt u dat ook rechtstreeks via diezelfde link of via een mailtje naar griet@rwom.be

 


Nieuwsrubriek op onze website

Via deze website houden we professionele welzijnswerkers op de hoogte van onze eigen initiatieven én van de verschillende activiteiten en evoluties binnen de regionale welzijnssector.

Hebt u – vanuit uw organisatie of sector – actueel nieuws te melden? 

Of beschikt u over bijkomende informatie (uitnodiging, functieomschrijving, folder,…), laat het ons weten via ons mail en wij plaatsen het op onze site.

 


Digitale nieuwsbrief

Maandelijkse bundelen we de actuele info van onze website in een digitale nieuwsbrief.

Wenst u deze nieuwsbrief te ontvangen? Zend ons een mailtje en we voegen uw adres toe aan ons mailingbestand!

 


Ad hoc infomomenten

Indien u actuele informatie wenst te  verspreiden naar een ruime groep welzijnswerkers, en noch de website of de infolunch hieraan tegemoet kunnen komen… dan kunt u een beroep doen op het RWO om in samenspraak een infomoment ‘op maat’ te organiseren .

Indien u in gesprek wenst te gaan met welzijnswerkers en/of beleidsverantwoordelijken over een afstemming van het regionale/intersectorale aanbod op het domein van welzijn en gezondheid, dan bestaat de mogelijkheid om een overlegmoment ‘op maat’ te organiseren.

Uiteraard nemen we hierin ook zelf initiatief!